Copy Sites - Site Manager - V3

Please post here if you have problems in using FTP Rush.
Post Reply
Danny82
Posts: 3
Joined: Fri Oct 20, 2023 10:37 am

Copy Sites - Site Manager - V3

Post by Danny82 »

My OS:
Windows 10 x64
FTPRush V3

Hello, first I want thanks for this wonderful product.
I use now V3 of FTPRush and love this program.
Now I want ask you
On V2 i have the possiblity to copy sites fast in Site Manager, how can i do it in V3?

Best Regards

Danny
FTP
Site Admin
Posts: 2089
Joined: Tue Sep 29, 2009 6:09 am

Re: Copy Sites - Site Manager - V3

Post by FTP »

OK, current version of v3 doesn't have a function "Copy Sites", but we will consider adding this function in the future version.
Danny82
Posts: 3
Joined: Fri Oct 20, 2023 10:37 am

Re: Copy Sites - Site Manager - V3

Post by Danny82 »

Hello, thanks FTP.
How can I subscribe to your newsleter, because I want temporal be informed ?

Best Regards

Danny
Danny82
Posts: 3
Joined: Fri Oct 20, 2023 10:37 am

Re: Copy Sites - Site Manager - V3

Post by Danny82 »

Thanks for help.
My Case is resolved and can be closed.

Best Regards

Danny
Post Reply