WFTPConsole.exe lua error

Here you can submit your bug reports.

WFTPConsole.exe lua error

Postby pdoll » Thu Oct 22, 2015 8:40 am

Hi,

actually we have a strange problem with running lua scripts with wftpconsole.exe.
Simple example:

If we execute
Code: Select all
print("Now time: %CurrentTime \n")
on lua Web Console, everything works fine:
Now time: Thu, 22 Oct 2015 10:16:26 GMT

But when we do this with wftpconsole (wftpconsole.exe -u USER -p PASSWORD -P PORT -f ScriptPath.lua) the following error occurs:
some error in [string "print("Now time: Thu, 22 Oct 2015 10:15:40 GMT &slash;n&qu..."]:1: unexpected symbol near '&'!
Script Content is absolutly the same...
pdoll
 
3
 
Sat May 04, 2013 3:05 pm

Re: WFTPConsole.exe lua error

Postby FTP » Fri Oct 23, 2015 6:04 am

Yes, that's a bug with the application "WFTPConsole.exe", and for the temporary solution, you can modify the file "lua/cgiadmin.lua", replace the line 208:

if MatchedReferer == true then

into

if MatchedReferer == true or key == "command" then
FTP
Site Admin
 
1739
 
Tue Sep 29, 2009 6:09 am

Re: WFTPConsole.exe lua error

Postby pdoll » Fri Oct 23, 2015 10:04 am

Works for me. Thanks
pdoll
 
3
 
Sat May 04, 2013 3:05 pm

Re: WFTPConsole.exe lua error

Postby FTP » Fri Oct 30, 2015 9:49 am

The new version 4.5.8 is out now, it fixed the console application bug.
FTP
Site Admin
 
1739
 
Tue Sep 29, 2009 6:09 am


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron